Kladdtårta med daimgrädde och jordgubbar

200 g smör
2,5 dl vispgrädde
- Smörj en rund bakform med lösttagbar kant, ca 22 centimeter i diameter.
- Smält smöret till kakan i en bunke i micron eller i en kastrull på spisen. Bryt ner chokladen i mindre bitar och smält försiktigt. Blanda till en jämn smet och låt svalna lite. Vispa upp äggen lätt tillsammans med sockret och rör ner i chokladsmeten.
- Blanda mjöl och salt, rör ner i smeten och rör till en jämn massa. Häll smeten i formen och grädda kakan i nedre delen av ugnen i 200 grader i ca 14-15 minuter. Låt svalna helt. Chokladkladdtårtan får gärna stå i kylen över natten. Lossa kakan ur formen.
- Vispa grädden fluffig tillsammans med kakao och florsocker. Krossa daimen grovt och blanda ner hälften i grädden. Bred grädden ovanpå kakan. Garnera med resten av daimen och skivade jordgubbar. Klart att servera.