Marshmallowkrämkakor
Underbara kakor som det allra flesta uppskattar. I min familj gick dem åt väldigt snabbt.

Ingredienser
1 tsk salt
2 ½ dl marshmallow-fluff
1 3/4 dl mjölk
1 ½- 2 dl florsocker
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
5 dl strösocker
7 dl vetemjöl
250 g rumstempererat smör
175 g rumstempererat smör
1 tsk balpulver
1 ½ dl kakao
1 tsk vaniljsocker
Gör så här:
- Sätt ugnen på 200°C. Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen, ett i taget. Rör om ordentligt. Tillsätt vaniljsocker.
- Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt i en separat bunke. Rör ner sockersmeten och mjölken växelvis och lite i taget, i mjölblandningen. Låt smeten vila i kylen ca 30 min.
- Klicka ut smeten i 60 valnötsstora klickar på bak-pappersklädda plåtar, låt det vara ca 5 cm mellan klickarna.
- Grädda kakorna ca 10 min, tills kanterna har blivit hårda. Flytta över kakorna till ett galler och låt dem kallna där.
- Gör fyllningen: Vispa smör, florsocker, marsh-mallowfluff och vanilj-socker till en tjock smet.
- Klicka ut krämen på hälften av kakorna och lägg sedan på resten av kakorna som lock. Förvara i kylen.