elinsfavoriter

Smörgåstårtor till beställning..

Publicerad 2015-02-28 09:59:16 i Smörgåstårtor,

Igår gjorde jag två smörgåstårtor som jag fick beställning på, så roligt! Här nedan ser ni resultatet.. :)
 
Denna innehåller en tonfiskfyllning med crême fraiche och majonäs, en fyllning med hackad skinka, hackad rödlök, crême fraiche, majonäs, lite salt och curry. Hela tårtan är täckt med en röra av hackad dill, crême fraiche och majonäs. Den är garnerad med romansallad, tomat, köttbullar, rökt skinka, ost, vindruvor, apelsin, räkor, citron, ägg och sedan några dillkvistar.
 
 
Denna innehåller en fyllning på leverpastej, bostongurka och lite grädde, en fyllning med crême fraiche, majonäs, hackad skinka och lite curry. Hela tårtan är täckt med en röra av crême fraiche, majonäs och hackad dill. Den är garnerad med romansallad, tomat, vindruvor, skinka, ost, köttbullar, ägg, apelsin, citron och dillkvistar. Jag blev nöjd med båda och jag hoppas beställaren blev det också! :)

Om

Min profilbild

Hej! Jag är baktokig, glad och omtänksam tjej på 23 år. Bor i Aneby, Jönköpings län med mina föräldrar och en bror som är 17 år. Men spenderar numera det mesta av min tid hos min fantastiska pojkvän som bor i Boxholm. Studerat både hotell-och restaurang, samt bageri- och konditori. Jag älskar att baka och laga mat, det är min stora passion och jag blir så glad av det! Det är som terapi för själen :) Jag brukar även se på filmer, gå på hockeymatcher, vara ute på långa promenader och träna när jag hinner. Kommer på denna blogg dela med mig av mina favorit recept och lite annat smått och gott! Lämna gärna en kommentar eller två innan ni går så blir jag superglad! Tack och stor kram på er! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela